Care este cea mai buna varianta de transport Otopeni, din provincie?



   Chiar daca exista destul de multe aeroporturi in Romania, unele dintre ele fiind destul de mari, inca exista unele zboruri care pleaca doar din Otopeni. Este normal, este cel mai mare aeroport din tara si este un punct cheie pe harta transportului international. Daca trebuie sa ajungi intr-un loc indepartat al globului, atunci este foarte probabil sa trebuiasca sa zbori de pe aeroportul Otopeni. Problema apare in momentul in care trebuie sa gasesti o varianta de transport aeroport Otopeni. Din nefericire, Romania nu sta chiar atat de bine la infrastructura iar variantele de transport nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate.
   Din acest motiv, unul dintre principalele lucruri la care trebuie sa te gandesti in momentul in care pleci din tara, este cum ajungi la aeroportul Otopeni?

   Care este, asadar, cea mai buna varianta de transport Otopeni?

   Nu ai chiar atat de multe solutii, asadar, alegerea ar trebui sa fie una destul de usoara. In primul rand ai masina proprie, care aparent este cea mai confortabila varianta, ai clasicul tren, varianta taxiului si varianta transportatorilor in comun care se folosesc de microbuze si de autobuze.
Daca nu este vreun magnat, cu extrem de multi bani, atunci varianta taxiului ar trebui sa fie eliminata, deoarece, in cazul in care nu esti din Bucuresti, aceasta ar trebui sa fie extrem de costisitoare.
Masina proprie este, intr-adevar, o solutie buna, insa ar trebui sa iti pui problema ce faci cu ea in momentul in care esti plecat. De regula, locurile de parcare din Otopeni pot sa coste destul de mult iar cele gratuite sunt destul de inaccesibile, din cauza localnicilor. In plus, costul benzinei poate sa fie destul de costisitor.
   Ramane sa alegi intre tren si mijloacele de transport in comun de pe sosele, iar alegerea pare a fi una destul de dificila.

   Trenul: Este ieftin, confortabil si sigur, insa poate sa genereze intarzieri mari, lucru pe care nu ti-l permiti, mai ales daca ai timpul foarte bine calculat.
   Autobuzul. Este o varianta care iti poate oferi toate elementele, in functie de compania pe care o alegi. Multe companii pot sa aiba mici probleme in ceea ce priveste siguranta, insa daca alegi o companie de transport de incredere, te poti bucura de rapiditate, confort, pret mic si siguranta, asadar, cea mai buna varianta de a ajunge din provincie in Otopeni este sa alegi un autobuz.