Transport aeroport Otopeni Brasov, care sunt cele mai bune solutii?

Daca aterizezi pe aeroportul Otopeni si vrei sa ajungi in Brasov, sau in orice alt oras din provincie, optiunile sunt destul de mici. Cel mai bine este sa rogi un prieten sa te astepte cu masina, pentru a te duce in localitatea in care doresti sa ajungi, daca nu ai aceasta optiune insa, trebuie sa gasesti alta varianta. Din fericire, pentru Brasov exista mai multe modalitati de transport aeroport Otopeni Brasov. Nu toate sunt tocmai fericite sau confortabile, insa este bine sa stii ca ai solutii.
transport aeroport otopeni brasov
Care sunt variantele de transport pentru care poti opta?

Cea mai rapida varianta si cea mai la indemana este sa iei un taxi. La iesirea de pe aeroport sunt o multime de taxiuri gata pentru curse lungi. Din pacate, costul pentru o astfel de cursa poate sa fie extrem de mare si de multe ori nu merita. Daca ai suficient de multi bani incat sa iti permiti o cheltuiala de mai multe sute de lei pentru o astfel de calatorie, atunci poti lua un taxi. Asigura-te ca este un taxi al unei firme de incredere si ca totul este ok inca de la pornire.
O a doua varianta ar fi sa optezi pentru tren. Aici poate aparea o problema, deoarece nu exista niciun tren direct Otopeni -Brasov. Asadar, va trebui sa schimbi in Bucuresti si cel mai probabil vei pierde destul de mult timp. Aceasta optiune este insa destul de ieftina si confortabila. Daca ai timp la dispozitie, poate sa fie o varianta foarte buna pentru tine.
A treia varianta ar fi alegerea unui mijloc de transport in comun. Sunt destul de multe autocare care fac curse din Otopeni pana in Brasov si de asemenea exista si diverse modalitati mai confortabile ale firmelor private. De regula, aceste solutii sunt destul de ieftine si iti pot oferi tot confortul de care ai nevoie in asa fel incat sa ajungi intreg la destinatie si sa te bucuri de o calatorie cat se poate de placuta.

Dintre toate, cea de-a treia varianta pare cea mai buna, deoarece reuseste sa imbine fiecare beneficiu al celorlalte doua calatorii. Este adevarat, nu este nici la fel de confortabila ca varianta taxiului, nici la fel de ieftina ca cea a trenului, insa este o solutie care iti poate oferi cate putin din fiecare.