Cum ajungi din Brasov pe aeroportul Otopeni?

Pentru brasoveni, plecarea din tara este o adevarata provocare, in conditiile in care Brasovul nu are inca un aeroport functional. Existsa un aeroport care este in constructie, insa pana ce acesta va fi gata, cel mai probabil va mai trece ceva timp.
Cea mai apropiata si mai facila solutie este, fara doar si poate, aeroportul din Otopeni. Pentru a ajunge in Otopeni insa, brasovenii trebuie sa gaseasca o solutie optima de transport Brasov – Otopeni. Solutii exista, insa nu toate sunt extrem de facile si nu toate se pot incadra in timpul necesar prinderii avionului. 

Pentru ce tip de transport optezi pentru a ajunge din Brasov in Otopeni?

In primul rand, poti opta pentru masina proprie. Este prima varianta care iti vine in minte si este cat se poate de normal, deoarece este comoda, rapida si foarte flexibila. Daca mergi cu propria masina, te poti bucura de flexibilitate maxima, poti merge cu cate bagaje vrei si poti decide la ce ora pleci si la ce ora ajungi.Din pacate, o astfel de solutie poate sa nu fie chiar atat de buna, deoarece va trebui sa parchezi masina undeva. Cum locurile de parcare din jurul aeroportului sunt rare si scumpe, vei descoperi ca nu este o varianta foarte buna sa alegi masina proprie.
O adoua solutie ar fi trenul. Este o solutie destul de eleganta, ieftina si comoda, insa din pacate, nu intotdeauna este si rapida. O mare problema la trenurile din Romania este faptul ca intarzie si de multe ori, atunci cand vrei sa ajungi la aeroport, acest lucru nu este deloc in avantajul tau. Este adevarat, poti pleca cu un tren care este mult mai devreme decat zborul, insa este o pierdere de timp.
Exista si alte solutii, cum ar fi transportul direct, organizat de firme private. Privit in ansamblu, pare a fi cea mai eficienta metoda de transport catre aeroportul Otopeni, deoarece ofera flexibilitate, spatiu suficient de mare pentru bagaje, garantia ca ajungi la timp la destinatie si comoditate. Este o varianta mai iefina decat masina proprie si ofera o multime de avantaje, asadar, daca vrei o solutie eficienta de a ajunge din Brasov in Otopeni, aceasta pare a fi cea mai buna.

Pe langa aceste variante, mai poti gasi si autocare sau autobuze, insa de multe ori, acestea nu ofera tocmai confortul de care ai nevoie.