Cum ajungi cel mai usor din Brasov in Otopeni?



Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, granitele dintre tari sunt simple formalitati. Astfel, este cat se poate de firesc faptul ca exista din ce in ce mai multi oameni care lucreaza in afara tarii sau merg in vizita foarte des.

De cele mai multe ori, plecarile in afara tarii se fac de pe aeroportul Otopeni. Aici poate aparea o problema destul de mare, in conditiile in care Bucurestiul este legat printr-o infrastructura destul de slaba de marile orase ale tarii si o persoana care este din Brasov, spre exemplu si vrea sa ajunga in Otopeni la timp, are sanse mari sa intarzie sau sa intampine diverse probleme.
Exista mai multe variante prin care poti ajunge din Brasov la Otopeni, insa nu toate sunt foarte eficiente. Prima varianta este sa optezi pentru tren, insa daca ai avionul la o anumita ora, nu este recomandata aceasta varianta deoarece sansele de a intarzia sunt mai mari de 50 %.
A doua varianta este sa optezi pentru masina personala, insa nici aceasta nu este o solutie foarte buna, in conditiile in care locurile de parcare de la aeroport pot fi destul de costisitoare. Evident, poti apela si la autobuze sau la taxi, insa aceste variante sunt fie prea aglomerate fie prea scumpe.
Din fericire, mai exista o varianta : transportul la aeroport din Brasov la Otopeni cu o cursa privata. Exista site-uri precum direct-aeroport care organizeaza astfel de curse si asigura o multime de beneficii tuturor celor care le folosesc:
-        Preturi mici. Biletul pentur o calatorie din Brasov pana in Otopeni costa doar 70 de lei;
-        Spatiu de depozitare a bagajelor. Transportul se face cu masini incapatoare, in care se pot pune bagajele in deplina siguranta. Astfel, nu iti vei face probleme ca va exista un alt pasager care sa puna bagajul peste al tau;
-        Confort. Masinile cu care esti transportat catre aeroport sunt cat se poate de confortabile si de placute;
-        Timp redus de transport. Nu vei intarzia niciodata. Transportul din Brasov pana in Otopeni dureaza doar 3 ore si exista nu mai putin de 7 curse pe zi, in asa fel incat sa ai garantia ca ajungi la zborul pe care il vei lua.

Optarea pentru un transport privat este, asadar, o optiune mult mai buna pentru toti cei care vor sa ajunga din Brasovpana la aeroportul Otopeni in deplina siguranta.